tirsdag 24. april 2012

På lavkarbofronten...

Lavkarboprosjektet mitt går sååååå bra! Jeg får virkelig de resultatene jeg ønsker og synes det er lekende lett denne gangen. Er man liiitt kreativ så er det utrolig mye man kan lage på lavkarbovis.
Prøver å være flink til å komme meg litt ut på tur, men været har ikke helt vært på vår side i det siste, så i dag var det deilig med trilletur igjen:)
Denne gangen er jeg fast bestemt på at jeg skal få det til og jeg gir meg ikke før jeg er i mål, jeg SKAL føle meg flott i brudekjolen min! :D

Middagen i dag ble "Marinert kalkunfilet med gratinerte grønnsaker!" 

Marinaden laget jeg ved å male opp 9 cherrytomater i stavmixer og blande det med pesto. Dette setter en fantastisk smak på kalkunen, som jeg ellers synes kan være litt smakløs.

Kuttet opp grønnsaker, her brukte jeg:
- Gulgøtter
- Blomkål
- Løk
- Sopp
- Brokkoli
- Sukkererter

Ha det i en smurt ildfast form, strø ost på toppen og hell over 1,5 dl kremfløte. Stekes på 200 grader til osten er gyllen.

Kalkunfileten bruner jeg på alle sider i stekepannen, legger den over på foliet med smør og marinaden. Smører godt med marinaden over fileten før jeg pakker den sammen slik at den blir lufttett;)

Servers med en ts seter rømme;)

NAM! Er ikke ille å være på slankern når man er litt oppfinsom;)




2 kommentarer:

Anonym sa...

Så bra:-) Kokkelerer du hos oss i kveld da eller ;-)

Kine sa...

Nam det så utrolig digg ut :)
Må prøves :)